Uz Lava idu strastveni ritmovi, Jarac uživa dok igra kolo, dok Rak obožava tradicionalne plesove

Sve brige nestaju i tuge prestaju kada zanjišete kukovima i zaigrate u ritmu omiljene muzike. A, evo koje note pokreću tog plesača u vama.

Ovan

Ovnovi će uvek preferirati nešto brzo, žestoko, a ako mogu, plesaće sami. Ukoliko su u paru, oni će bez izuzetka voditi ples.

Bik

Bikovi vole lakše i sporije varijante, imaju osećaj za lepo. Ali, mnogi među njima teže se pokreću, pa neretko ostaju samo da gledaju plesače i dive im se dok grickaju nešto slatko.

Blizanci

Blizanci su majstori pokreta i odgovara im svaki ples, a pogotovo onaj u kom dolazi do izražaja lakoća i spretnost kretanja.

Rak

Rakovi vole tradicionalne i običajne plesove. Nešto što asocira na porodičnu toplinu i prijatnu i opuštenu atmosferu.

Lav

Lavovima je samo važno da budu glavni, pa će im odgovarati bilo koji strastveni ples sa što više patetičnih i dramskih elemenata. Najviše vole da se prepuste čarima tanga.

Devica

Device su odlični plesači i pravi perfekcionisti plesnih pokreta. Njihov zemljani Merkur je onaj koji usavršava svaki detalj i koji ništa ne prepušta slučaju. Oni će uvežbavati svaki pokret do savršenstva.

Vaga

Vaga obožava valcere i oni potpuno zadovoljavaju njen osećaj za estetiku, za partnera i sklad. Plešući, Vaga izvodi vrlo odmerene pokrete i uživanje ju je za gledati.

Škorpija

Škorpije traže nešto žestoko i erotično. Svi plesovi koji zavode odlično će im leći. Tango i salsa su i njima na vrhu lestvice omiljenih plesova.

Strelac

Strelčevi vole narodna kola ili egzotične plesove s raznih kontinenata. Nije važno da su savršeno izvedeni, nego da se pleše spontano. U plesu uživaju.

Jarac

Jarac može usavršiti svaki ples u svrhu promocije. Idu mu klasični plesovi u narodnim nošnjama, a obožavaju i kolo. Ipak, ponekad zna i da se otkači uz romsku muziku, koja će učiniti da “padne u sevdah”.

Vodolija

Vodolija pleše zbog društva, voli sve novo i moderno u pokretu i plesu. Pripadnici ovog znaka važe za najbolje plesače po Zodijaku jer imaju istančan osećaj za ritam.

Ribe

Ribe su vešti plesači, a neretko su upravo među pripadnicima ovog znaka mnoge balerine i baletani.

A sada, bez obzira na horoskop i to šta kažu zvezde, otkačite se kada vas niko ne vidi i dajte sebi oduška.

Ne morate da imate savršene plesne pokrete, već da jednostavno uživate u trenutku i date mašti i telu na volju.

Plešite za svoju dušu!

OSTAVITE KOMENTAR