Plesni klub ”Domingo”

je sportska organizacija osnovana 2006. godine u Čačku,

radi obavljanja sportskih aktivnosti članova (sportista) u oblasti plesnog sporta.

Klub obavlja ciljeve i zadatke koji su od značaja za razvoj plesnog sporta i od koristi za njegove članove.

Dobro došli u čarobni svet plesa!

Radujemo se svakom vašem dolasku, koji našu plesnu porodicu čini brojnijom i veselijom.

Čarolija plesa

“Domingo“ je mesto gde vladaju mladost i lepota. On nije veliki, ali je uvek pun vedrih i nasmejanih ljudi. Iz njega dopiru zvuci najlepših melodija, njegova vrata su uvek otvorena…

Ako zavirite u njega, očaraće vas mnoštvo veselih boja, sklad i harmonija. Plesači “Dominga“ lepo će vas primiti, a njihov šarm mamiće vam osmeh.

Ubrzo ćete shvatiti da boravak u “Domingu“ nećete nikad zaboraviti.

Zaplešimo…

Život je kratak. Ritmičan. Radostan. Hajde da sami osmislimo korake.

Budućnost je nepredvidivi bal. Prošlost nas uči koracima.

Sada, prepuštamo se muzici. U budućnosti nas čeka bal gde se igra koraka nastavlja.

Naša ponuda za vas

U radu sa predškolskom decom osnovni cilj je razvijanje motorike, osećaja za muziku i ritam, a pre svega socijalizacija dece.

Sve aktivnosti se ostvaruju putem igre i druženja kroz igre koje simbolizuju bajke i priče.

Radost prvih plesnih koraka može doživeti i vaše dete, i to kroz igru, zabavu i druženje.

Šta ima lepše od pogleda na razigranu decu?

Ples deci omogućuje pravilan fizički razvoj i razvoj ritmičnosti, upoznavanje sa tehnikama plesa, druženje sa vršnjacima, nastup pred publikom.

Sportski ples, kao prelepa kombinacija umetnosti i sporta, razvija kod dece mnoge korisne osobine: pravilno držanje tela, razvoj mišića, koordinaciju pokreta, ritmičko-muzičku interpretaciju i socijalizaciju, osećaj za javni nastup…

Zato je ples odličan izbor za vaše dete!

Naučite da plešete zbog zabave, rekreacije ili…naučite da plešete zbog sebe

Većina ljudi bar jednom u svom životu zažali što ne zna da igra. Da vam se to ne bi dogodilo ne oklevajte, već nam se pridružite. Uđite u svet muzike i plesnih ritmova. Pridružite se najveselijem i najmasovnijem pokretu na svetu. Naučite da igrate i dobro se zabavite.

Bliži se i taj dan, jedan od najvažnijih u vašem životu. Ako želite da iznenadite rođake i prijatelje svojim prvim plesom i celom događaju date posebnu draž, onda je ovo pravi izbor za vas.

Kroz ugodnu atmosferu savladaćete bečki valcer i druge osnovne plesove, uz koje vaša svadbena svečanost postaje lepa uspomena. Ukoliko imate svoju omiljenu pesmu, naši instruktori će samo za vas napraviti vašu jedinstvenu koreografiju, koja će vašu melodiju i venčanje učiniti nezaboravnim.

Učinite najlepšu svečanost u životu nezaboravnom!

Očekuje vas izlazak sa veoma dragom osobom, službeni put ili važna poslovna večera? Pozvani ste na svadbeno veselje ili se možda bliži vaše venčanje?

Dosadilo vam je da izigravate garderobera i da čuvate stvari za stolom dok se ostali zabavljaju, a niste na vreme upisali neki plesni kurs? Hvata vas panika i ne znate šta da radite?

Oslobodite se pritiska i javite nam se jer mi imamo pravo rešenje!

Naš program nudi kratku obuku u obliku od nekoliko individualnih časova sa ličnim instruktorom.

Za kratko vreme će naši iskusni učitelji plesa učiniti da se osećate izvrsno i opušteno.

Iskoristite ovu ponudu i bićete prijatno iznenađeni. Javite nam se…

Naša ljubav prema plesu

Naučiti plesati je investicija koja se isplati. Od svih aktivnosti koje možete imati, ples je jedini koji je onde ma gde god vi krenuli.

Pridružite nam se na ovom prelepom putovanju kroz plesove!

Dozvolite nam, da ih na pravi način približimo vama, kako bismo na taj način zajedno pružili snažnu podršku plesu kao jednom od najplemenitijih sportova današnjice!

U skladu sa našom namerom da se plesna populacija proširi što je više moguće, spremni smo da vas podučimo osnovama plesa i plesnih koraka.

Na taj način ćete dobiti nova saznanja, uvećati svoje samopouzdanje i biti spremni da se u svakoj prilici ravnopravno ophodite sa vašim prijateljima.

Plesno znanje predstavlja sastavni deo kulture i obrazovanja svakog čoveka.