Najveće takmičenje pod okriljem Srpske plesne asocijacije održano je u nedelju, 12. juna u maloj sali Spensa u Novom Sadu.

Preko 700 plesača iz gradova širom Srbije takmičilo se u modernom plesu za titulu državnog šampiona za plesnu sezonu 2015/2016. Među najboljima, našli su se klubovi iz Novog Sada, Beograda, Čačka, Bečeja, Kragujevca, Niša, Zrenjanina, Sremske Mitrovice i Gornjeg Milanovca.

Na ovom Šampionatu za formacije i produkcije, Plesni klub ’’Domingo’’ predstavljalo je 35 takmičara u disciplinama disco dance, hip hop i street dance show. Zlatne medalje i titule državnih šampiona, osvojili su disco denseri B ranga u starosnoj kategoriji dece, hip hoperi A ranga juniorske starosne kategorije i street denseri takođe A ranga u starosnoj kategoriji odraslih.

Ovim takmičenjem i sjajnim rezultatom završili smo takmičarsku sezonu. Očekuju nas nastupi na predstojećim koncertima naših kolega iz Star dens studija, pauza tokom jula, a početak priprema za novu sezonu planiran je za avgust ove godine. Inače, kraj rada u ovoj sezoni obeležićemo koncertom 21. juna u 19 časova na trgu Kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu.

Komentari

  1. Saška says:

    Bravo!

OSTAVITE KOMENTAR